8219 kJ / 1964 kcal
293 kJ / 70 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 32 % | 5,5 g |
Kulhydrat: | 35,8 % | 6,2 g |
Fedt: | 32,2 % | 2,6 g |
Prøv også den klassiske varme kartoffelsalat med fløde, eddike og sukker.
Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.
1 kg
Skrubbede nye kartofler
|
|
---|---|
½ liter
Vand
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
2 spsk
Eddike, fx hyldeblomsteddike
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
500 g
Hakket grisekød (ca. 6% fedt), kyllingekød, eller oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
250 g
Rensede jordbær
|
300 g
Ærter
|
|
---|---|
2 dl
Ærteskud
|
|
½
Finthakket rødløg (ca. 50 g)
|
|
100 g
Salatost i tern
|