Skær altid flanksteaken på tværs af kødfibrene - og gerne i tynde skiver. Vinkl kniven så skiverne bliver skåret skråt fra oven og ned - så skiverne bliver brede og tynde.
Flanksteaken kan også grilles. Lad en grillpande blive godt varm. Pensl flanksteaken med olie og grill den ca. 1 min. på hver side. Skru ned til jævn varme og grill kødet ca. 6 min. på hver side. Drys med salt og peber.
2493 kJ / 596 kcal
605 kJ / 145 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | |
Protein: | 60,1 % | 21,4 g |
Kulhydrat: | 0 % | |
Fedt: | 39,9 % | 6,5 g |
Server flanksteaken sammen med fx saltkartofler
Vil du servere en mør og saftig bøf er kvaliteten altafgørende. Karolines Køkkenskole viser her én metode til, hvordan du udvælger og steger en bøf, så den bliver helt perfekt.