15 min 250° - traditionel ovn
12-14 min. ved 275° - traditonel ovn.
Du kan skifte aubergine ud med squash eller peberfrugter - de er gode at bage og smager skønt.
11065 kJ / 2645 kcal
485 kJ / 116 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 18,8 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 51,6 % | 14,8 g |
Fedt: | 29,6 % | 3,9 g |
Her er er anden skøn hjemmelavet klassisk pizza.
20 g
Gær
|
|
---|---|
3 dl
Vand - lillefingervarmt
|
|
400 g
Pizzamel, fx Tipo 00 (ca. 3 dl)
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
2
Auberginer (ca. 600 g)
|
|
---|---|
1 spsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
1 tsk
Tørrede chiliflager
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
1
Finthakket løg (ca. 75 g)
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
1 dåse
Flåede tomater (ca. 400 g)
|
|
1
Laurbærblad
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2 tsk
Tørret basilikum
|
|
½ tsk
Tørret oregano
|
|
3 spsk
Koncentreret tomatpuré (ca. 70 g)
|
200 g
Revet mozzarellaost
|
|
---|---|
1
Rødløg i tynde både
|
75 g
Oliven
|
|
---|---|
Frisk basilikum
|