Du kan erstatte spinaten med ca. 25 g kørvelblade (ca. 3 dl).
10782 kJ / 2577 kcal
374 kJ / 89 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 21,4 % | 4,7 g |
Kulhydrat: | 52,1 % | 11,5 g |
Fedt: | 26,5 % | 2,7 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
100 g
Salatost
|
|
---|---|
1
Finthakket løg (ca. 75 g)
|
|
4 stilke
Bladselleri i tynde stave (ca. 125 g)
|
300 g
Kyllingeinderfileter
|
|
---|---|
20 g
Smør
|
|
1½ liter
Hønsebouillon
|
|
125 g
Løse ris, parboiled (ca. 1½ dl)
|
|
2 spsk
Kartoffelmel
|
|
225 g
Champignoner i tynde skiver
|
|
½ dl
Japansk sojasauce
|
|
100 g
Skyllede babyspinatblade
|
240 g
Groft brød
|
---|