Du kan udskifte stenbiderrognen med lakse-eller ørredrogn - og du kan vælge at skrue lidt ned for mængden af rogn.
5946 kJ / 1421 kcal
635 kJ / 152 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,8 g |
Protein: | 20,3 % | 7,6 g |
Kulhydrat: | 37 % | 13,8 g |
Fedt: | 42,7 % | 7,3 g |
Gå all in og bag dit eget rugbrød til den skønne forret med stenbiderrogn.
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.
100 g
Renset stenbiderrogn
|
|
---|---|
1 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
200 g
Renset torskefilet uden skind
|
|
---|---|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
200 g
Skyllede spinatblade
|
|
---|---|
10 g
Smør
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
4 skiver
Rugbrød
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
|
¼ tsk
Friskkværnet peber
|
1¼ dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
¼ bundt
Forårsløg i tynde ringe (ca. 25 g)
|