Du kan istedet for miso anvende dashi.
7054 kJ / 1686 kcal
423 kJ / 101 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 17,5 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 51,4 % | 12,8 g |
Fedt: | 31,1 % | 3,6 g |
Lyst til endnu en dejlig ret, der er inspireret af østen?
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
½ dl
Japansk sojasauce
|
|
---|---|
½ dl
Worcestershiresauce
|
|
½ dl
Vand
|
|
2 spsk
Sukker
|
|
2 spsk
Hvidvinseddike
|
|
2 tsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
1 tsk
Majsstivelse
|
6
Æg
|
|
---|---|
180 g
Hvedemel (ca. 3 dl)
|
|
2½ dl
Vand
|
|
2 spsk
Mørk miso
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
20 g
Smør
|
|
500 g
Fintsnittet hvidkål
|
|
3
Fintsnittet forårsløg
|
1 dl
Fraiche
|
|
---|---|
1 dl
Tørret tang eller bonito flakes
|