Ca. ½ time ved 200° - varmluft.
6002 kJ / 1435 kcal
362 kJ / 86 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 12,1 % | 2,6 g |
Kulhydrat: | 27,6 % | 5,9 g |
Fedt: | 60,3 % | 5,9 g |
Vil du have ekstra smag så lav en portion brunet smør - og pensl græskarrene med det.
1
Butternut squash (ca. 1 kg)
|
|
---|---|
50 g
Smør - smeltet
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1 dl
Grofthakkede, ristede hasselnøddekerner
|
|
---|---|
10
Salvieblade
|
|
50 g
Salatost i tern
|
|
½
Granatæble - kernerne herfra
|
|
Evt. friske krydderurter
|
2 dl
Fraiche
|
|
---|---|
3 spsk
Sød chilisauce
|
|
½ tsk
Groft salt
|