Skal du servere hakkebøf med bløde løg til mange, så kan du brune alle bøfferne og lægge dem i et ildfast fad og lade dem stege færdig i ovnen, mens du laver saucen. Læs mere om hakket oksekød her.
9055 kJ / 2164 kcal
330 kJ / 79 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 27,1 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 46,6 % | 9 g |
Fedt: | 26,3 % | 2,3 g |
Tag imod udfordringen og prøv at udskifte hakkebøffen med denne grøntsagsbøf.
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.
10 g
Smør
|
|
---|---|
4
Løg i halve, tynde ringe (ca. 300 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
3 dl
Vand
|
15 g
Smør
|
|
---|---|
500 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
1 tsk
Sojasauce
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1½ spsk
Saucejævner
|
|
Kulør
|
1 kg
Kogte kartofler
|
|
---|---|
2
Røde æbler i tern (ca. 250 g)
|
|
100 g
Ærter
|